MarkDown-testi

Asensin kokeeksi MarkDown-plugarin. Käytän iPadilla Notebooks-muistiinpanosovellusta, joka tukee MarkDownia, joten keksin juuri äsken kokeilla, jos sen käyttöön löytyisi tuki myös WordPressiin. Olisin itse asiassa ottanut käyttöön kaksikin plugaria, mutta toisen niistä (MarkDown QuickTags) kanssa oli pieniä merkistöongelmia ainakin skandinäppiksellä. Jätin siis tässä vaiheessa käyttöön vain MarkDown on Save Improved -plugarin. Katsotaan, miten osaan kirjoitella sen tuella…

Jotkin kuvien ym. asioiden muotoilut eivät varmaan vielä tässä vaiheessa mene oikein, mutta eiköhän nekin saa säädettyä. ShortCodejen käyttöön haluan niiden kohdalla muutenkin päästä. Se helpottaisi merkittävästi myös mobiilia bloggausta. Asia kuitenkin kerrallaan. Ulkoasu pitäisi laittaa kuntoon ASAP ja vasta sen jälkeen kehitellä taustatoiminnallisuutta edelleen.

Kohta on aika suunnata lounaalle, joten jätänpä tämän viestin tällä erää tähän.