Tänään viisi vuotta sitten: 27.2.2004

Helian auditorion varustusta
27.2.2004: 1024x767, Olympus Camedia C-750 Ultra Zoom, ISO200, 1/15s, f/2.8, 6.3mm

Tällaista tekniikkaa oli Helian auditoriossa vielä vuonna 2004. Nykyisissä (HAAGA-HELIAn) tiloissa tekniikkakin on hieman toista tasoa.

Tämän viestin kuvat Flickrissä: P2272903.

Kaikki T5vs kuvat albumissa.

T5vs-kuvat Kuvaboxissa.

6 kommenttia

  1. Oppilaitoksemme nimi kirjoitetaan virallisesti suuraakkosilla näin: HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu. Jostain syystä se on kaikenmoisissa teksteissä väärin melki aina. Kumma juttu….

    Kirjoita sinä oikein.

    1. Hmm. Vai sillä tavalla. Enpä ole tuota tullut ajatelleeksi. Nimen kirjoittaminen kokonaan suuraakkosin on ihan pöhköä. Leipätekstissä se tökkii (etenkin taivutukset). Otsikoissa, lyhyissä mainosteksteissä, yms. se toimii kyllä, mutta laajemmin… Miksi ihmeessä? Mutta korjataan.

  2. Päätöksen on varmaan tehnyt joku suuruuden hullu. Taivutuksen hoidetaan tähän tapaan: HAAGA-HELIAa, HAAGA-HELIAlle, HAAGA-HELIAn, HAAGA-HELIAssa. Aika loogista ja kaikkea.

    1. Suuruudenpa hyvinkin. Mitä sitä muuta voi versaalifiksaatiosta päätellä. Uusimmassa asiakirjastandardissakin kun otsikoiden isolla kirjoittaminen taidettiin jättää pois. Näin ollen HAAGA-HELIA erottuu varmasti…

    1. Jep. Ja siksi erityisesti olen tällaista versaalimeininkiä vastaan. Sopivalla (tai sopimattomalla) kirjasimella tuollaisista taivutuksista ei edes saa kunnolla selkoa, kun iso-I (ii) ja pikku-l (ÄL) menevät sekaisin.

Kommentointi ei ole käytössä.