Tänään viisi vuotta sitten: 11.2.2004

Rappukäytävässä
11.2.2004: 1024x767, Olympus Camedia C-750 Ultra Zoom, ISO145, 1/30s, f/2.8, 6.3mm

Tämän viestin otsikon pitäisi oikeastaan olla ”Eilen viisi vuotta sitten”. Tänäänhän on jo 12. päivä. Tästä päivästä kuitenkin johtuu, etten eilen julkaissut kuvaa ajallaan. Töissä piti nimittäin olla tänään aamupäivällä palaveri, johon matkaaminen veisi sen verran aikaa, että tietyt toimet piti suorittaa aikaisin. Siksi menin ajoissa nukkumaan, vaikka varmuuden vuoksi suorittamani täysi virustarkistus kotikoneellani oli vielä kesken. Juuri äsken minulle selvisi, että palaveri onkin peruttu, joten ehdin hyvin julkaista tämän viestin nyt, kun mainitut kiireiset työtehtävätkin ehdin jo suorittaa heti seitsemän jälkeen.

Kuva on otettu rappukäytävässä, jonka sijaintia en juuri nyt onnistu palauttamaan mieleeni. Jossakin itähelsinkiläisessä talossa kuitenkin…

Tämän viestin kuvat Flickrissä: P2112779.

Kaikki T5vs kuvat albumissa.

T5vs-kuvat Kuvaboxissa.