Tänään viisi vuotta sitten: 12.12.2003

Ruskistunut ruoko
2.8.2003: 766x1024, Olympus Camedia C-750 Ultra-zoom, ISO50, 1/250s, f/4.0, 26.4mm

21.11.2008 kirjoitin:

Tästä päivästä alkaa ainakin loppuvuoden kestävä jakso, jonka aikana olen kuvannut melko vähän (vain kuudelle päivälle löytyy kuva, joillekin toki useita). Normaali opiskelu jatkui taas ja tekemistä piisasi. Kuten viikko sitten kirjoitin, kuvia on jo kertynyt melkoisesti. Näin ollen myös julkaisematta jääneitä kuvia on melko paljon. Siispä tästä eteenpäin aion julkaista useita noista kuvista joka päivä. Luultavasti aikajärjestyksessä. Sen verran kuvia on jo kertynyt varastoon, että neljäkään kuvaa joka päivä ei lopettaisi kuvia kesken ennen vuoden vaihtumista.

Tänään julkaisin vaihteeksi vain yhden kuvan. Jotenkin sympaattinen tuollainen yksinäinen ruskea ruoko vihreän ja keltaisen kasvuston keskellä.

Tämän viestin kuvat Flickrissä: P8020626.

Kaikki T5vs kuvat albumissa.

T5vs-kuvat Kuvaboxissa.

2 kommenttia

  1. Ihan vaan näin, että noita pystyyn kuivuvia kutsutaan joskus talventörröttäjiksi.

    Luin siitä Bestselleristä juuri talvikkiöljymyrkytyksestä. Sen oireet ovat samat kuin malarian. Ippolito de’Medici murhattiin luultavasti talvikkiöljyn suosiollisella myötävaikutuksella.

    Tästä riemastuneena käytin tuota pahamaineista avointa tietosanakirjaa ja löysin kuusta tuhoavan ruostesienen, kuusentalvikkiruosteen (chrysomyxa pirolata), sekä tarhaomenapuun talviomena-Talvikin. Ilmari Kiannolla oli myös tytär Salmi Talvikki Cecilia ja vuoden 1974 Miss Suomi-kisoissa toinen perintöprinsessa oli Talvikki Ekman.

    Hurjaa porukkaa nämä talvikit.

Kommentointi ei ole käytössä.