Tänään viisi vuotta sitten: 10.9.2003

Minä Bittimäessä
10.9.2003: 1024x766, Olympus Camedia C-750 Ultra Zoom, ISO200, 1/30s, f/3.2, 14.8mm

Tätä kuvaa mietin kauan. Julkaisenko vai en… Muut 10. syyskuuta 2003 kuvat esittävät bittimäkeläisiä, joiden kuvia en toki julkaise ilman lupaa, joten tämä on ainoa, josta voin yksin päättää. Taitaa muuten olla vasta toinen tunnistettava kuva, jonka itsestäni verkossa julkaisen. Ja tästäkin näkee, että se on monen vuoden takaa. Eli siitä ei saa apua mihinkään kyseenalaiseen, joka menisi läpi yhtään missään.

Tämän lausunnon tueksi pitäisi tietysti julkaista kuranttikin kuva, mutta sitä en aio tehdä. Tämä vanhakin kuva on jo enemmän kuin olen tähän saakka tehnyt. Tosin Facebookista taitaa löytyä jokunen kuva, joissa olen mukana. Eli täysin kasvoton linja ei ole pitänyt enää vähään aikaan. Mutta vähän kerrallaan.

Muistin muuten aiemmin tänään väärin. Eiliselle olisi ollut kuvia, joten päivitän edelliseen viestiin hetken kuluttua yhden niistä.

T5vs-kuvat Kuvaboxissa.

1 kommentti

  1. Hui… kuinka uskaliasta ;-)

    Eikös vain olekin? :P
    Totutusta linjasta poikkeaminen vain kirpaisee. Eikä tuo nyt mikään kaikkein edustavinkaan kuva ole…

    //Taavetti

Kommentointi ei ole käytössä.