Kausi loppuu kausi alkaa

Jalkapalloa
...

Tänään oli viimeinen futis tänä kesänä. Aloitimme jo klo 19, jotta ehdimme pelata pidempään ennen pimeää. Porukkaa oli ihan hyvin ja fiilis oli hyvä. Lämpötila putosi melko pian luultavasti alle 10 celsiusasteen, mutta pelatessa se on vain hyvä. Ihan alkuun henki ei meinannut kulkea niin hyvin, mutta kun systeemi lämpeni, ongelmia ei enää ollut.

Jalkapalloa
...

Porukka oli tällä kertaa harvinaisen naispainotteinen. Runsaasta kymmenestä (tai oli kai meitä enimmillään viitisentoista) pelaajasta enimmillään viisi oli tyttöjä. Tänä kesänä heitä on kyllä muutenkin ollut säännöllisemmin porukassa, kuin ennen. Ilmeisesti joukkoomme on eksynyt jokunen urheilullisempi ”hameniekka”, kuten joku heitä jossain yhteydessä oli suvainnut kutsua (en kyllä itse olisi kovin taipuvainen tuota ilmausta käyttämään, mutta halusinpahan vain tallentaa sen…).

Ensi sunnuntaina on sitten aika aloittaa taas sähly. Toivottavasti väkeä tulee sopivasti heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Sähly on yksi lempilajeistani, joten sen alkamista todella odotan innolla.

BTW2008 Kuvaboxissa.