Eeeri mainio

Lainaanpa aluksi kommenttiani Maalaiselle, joka viittasi aiempaan viestiini Eee:n käyttöönoton kimuranttiudesta saatuaan juuri omansa (viittaus on kyllä parin päivän takaa, mutta on ollut näköjään niin monta rautaa tulessa, etten ole tuommoista ehtinyt huomata…):

Ei Eee:n käyttöönotto kimuranttia ole, jos vaivautuu tutkimaan ensin ja hutkimaan vasta sitten, kuten tunnut tekevän. Itse otin riskin, kun arvelin, ettei olisi mitään hätää ja tartuin ensimmäiseen WPA2-ongelman korjausehdotukseen, mikä vastaan sattui tulemaan. Ohje sinänsä oli varmaan ihan oikea, mutta koneellani oli jotain eri tavalla kuin niiden muiden. Toisin olihan kyseisessä ketjussakin jokunen maininta epäonnistumisesta, mutta ei kukaan mielestäni samanlaisesta tuloksesta puhunut kuin minkä minä kohtasin…

Kaiken kaikkiaan erinomainen hankinta tuo Eee. Jos näyttö olisi 1024×768 ja SSD isompi kuin 4Gt, niin vielä parempi, mutta hyvä näinkin. Ja iso näyttö veisi toisaalta enemmän virtaa, joten sen hyöty voisi olla kyseenalainen nimenomaan liikkeellä ollessa, mihin sen kuitenkin hankin. Kaikki oleellinen hoituu kuitenkin tuollakin näytöllä.

Toivottavasti et kohtaa Eee:si kanssa hankaluuksia, vaan kaikki toimii, kuten pitää. Kävi miten kävi, hyödynnä edut ja unohda heikkoudet. Sillä siitä saa suurimman hyödyn.

Muokkaus hetkeä myöhemmin:

Uusi kommentti Maalaisen jälkimmäiseen Asus-viestiin (edellinen jo eiliseltä, olenko jotenkin lomalla):

Ja kas, olithan jo ehtinyt kertoa, että Eee toimii. Hyvä niin. Minäkin olisin varmaan joka tapauksessa asentanut ennen pitkää Ubuntun, joten alun ongelmat olivat siinä mielessä vain hyvä juttu. Enpähän tullut jahkailleeksi. Tietysti siinä olisi tullut tutustuttua Eee:n vakikäyttikseen, mutta mitäpä tuosta.

Onnea vaan.

Muokkaus päättyy.

Ja lopuksi totean vain, että eri mainio peli tuo Eee.

2 kommenttia

  1. Terve! Hyvältä näyttää, sivusi ovat saaneet mielestäni huomattavasti puhtaamman ja selvemmän ilmeen ja kuvissa silmä lepää mukavasti. Olet kyllä kehittynyt myös paljon valokuvauksessa! Lisää juttua ja KUVIA vain!

  2. Olihan se vanha kieltämättä hieman levoton. Varsinkin viimeisimmällä vinolla valkoharmaalla tiilitaustalla. Ja muutenkin.

    Kiva, että kelpaa. Kiitos kiitos.

    Koetan keskittyä kuviin, ettei juttua tule ja aikaa kulu liikaa. Vähän aikaa varmaan menee lähinnä T5vs-projektin parissa, mutta aina ehtiessäni julkaisen jotain tuoreempaakin. Ja tietysti, jos on jotain ajankohtaista kuvitettavaa (etenkin onnistunein kuvin).

Kommentointi ei ole käytössä.