Tänään viisi vuotta sitten: 21.11.2003

Pulu etsii jotain
25.7.2003: 1024x766, Olympus Camedia C-750 Ultra Zoom, ISO200, 1/200s, f/3.7, 63.0mm

Tästä päivästä alkaa ainakin loppuvuoden kestävä jakso, jonka aikana olen kuvannut melko vähän (vain kuudelle päivälle löytyy kuva, joillekin toki useita). Normaali opiskelu jatkui taas ja tekemistä piisasi. Kuten viikko sitten kirjoitin, kuvia on jo kertynyt melkoisesti. Näin ollen myös julkaisematta jääneitä kuvia on melko paljon. Siispä tästä eteenpäin aion julkaista useita noista kuvista joka päivä. Luultavasti aikajärjestyksessä. Sen verran kuvia on jo kertynyt varastoon, että neljäkään kuvaa joka päivä ei lopettaisi kuvia kesken ennen vuoden vaihtumista.

Tälle päivälle julkaisen kuitenkin vielä vain yhden kuvan, koska ensimmäisenä noista äsken mainitsemistani ”täytepäivistä” (25.7.2003) on jäljellä vain tämä kuva. Huomenna onkin sitten valinnanvaraa. Luultavasti jaan nuo kuvat parille-kolmelle päivälle. 26.7.2003 olen kuvannut sopivasti hieman vaihtuvista teemoista, joten jaottelu eri päiville onnistuu sen enempiä miettimättä. Näillä siis mennään loppuvuosi.

Viikko sitten puhuin myös jotain yhteenvedon tekemisestä. Onhan tässä toki kulunut runsaat 120 päivää, mutta se on kyllä mennyt nopeasti. Näin ollen otan vapauden lykätä mahdollisen yhteenvedon tekemisen puolen vuoden rajapyykkiin. Ehkäpä silloin keksin jotain hienompaa. Juuri nyt oleellista on saada projekti jatkumaan, jotta voisin mahdollisesti pitää sitä yllä ainakin vuoden. Siihen mennessä toivottavasti saan kuvien julkaisemisen sujumaan muutenkin säännöllisemmin ja voin katsoa T5vs-projektia uudessa valossa. Vaikkapa julkaista kuvia siinä vain niinä päivinä, joille todella on oma kuva. Muina päivinä sitten muita projekteja. Tällaista mietin nyt, miettikää te jotain muuta.

Tämän viestin kuvat Flickrissä: P7250020.

Kaikki T5vs kuvat albumissa.

T5vs-kuvat Kuvaboxissa.

2 kommenttia

Kommentointi ei ole käytössä.