Opetus: älä modaa corea (ellei ole aivan pakko)

Eilen päivitin Tarskin versioon 2.2. Tänään sitten huomasin uuden kuvallisen viestin lisättyäni, että FancyZoom ei toiminutkaan. Syyhän oli tietysti se, että olin lisännyt FancyZoomin javaskriptien latauksen käsin templaten headeriin. Samoin onLoadin body-tagiin.

Nytpähän sitten korjasin virheeni: skriptit hoituvat head-tagin sisälle pluginilla ja onloadille etsin jonkin elegantin ratkaisun myöhemmin. Käytin kyllä melko paljon aikaa erilaisten ratkaisujen etsimiseen, mutta WordPress tai Tarski eivät kumpikaan tunnu tarjoavan helppoa tapaa lisätä body-tagiin mitään muuta kuin id- tai class-tietoja. Siispä onLoad on yhä modattuna suoraan Tarskin coreen, kun en muutakaan saanut toimimaan.

Mahtava pluginini näyttää tältä:

/*
Plugin Name: Add FancyZoom
Plugin URI: http://teevati.net/
Description: Adds Fancy Zoom calls to html>head.
Version: 1.0
Author: Taavetti Lehtomäki
Author URI: http://teevati.net/
*/
 
function add_fancyzoom () {
    echo '
    <script src="/js-global/FancyZoom.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="/js-global/FancyZoomHTML.js" type="text/javascript"></script>
';
 
}
 
add_action('wp_head', 'add_fancyzoom');