Tarski 2.2

Tarski
Tarski · An elegant, flexible WordPress theme

Kaiken kiireen ohessa kerkesin ohimennen päivittää tällä hetkellä käyttämäni ja ainakin toistaiseksi hyvänä pitämäni teeman uuteen versioon. Ulkoasu on varsinaisesti täysin sama, mutta joissakin ylläpitotoiminnoissa on tehty parannuksia ja huomasin, että ainakin yksi toiminto, joka näkyy myös julkisesti, hyötyi tästä päivityksestä. Viestisivuilla sivupalkissa näkyvät lainaukset tuoreista viesteistä näyttivät vielä ennen teeman päivittämistä kuvien kohdalla lähdekoodin. Nyt tilalle putkahtivat kuvat. Ne tosin muokkasin Advanced Excerpt -pluginin asetuksista pois, koska kapeaan sivupalkkiin ei luonnollisesti mahdu kokonaista kuvaa.

Kyseisen pluginin esittely kuuluu näin:

Several improvements over WP’s default excerpt. The size of the excerpt can be limited using character or word count, and HTML markup is not removed.

Mielestäni erittäin hyödyllinen lisuke.

Yksi ajatus artikkelista “Tarski 2.2”

Kommentit on suljettu.