Wippies HomeBox

Tänään noudin Postista paketin, josta paljastui Wippies HomeBox:

> ADSL-modeemi ADSL2/2+ -tuella, jopa 24 Mbit/s.
> Turvallinen WLAN-verkko kotiisi tai toimistoosi.
> Tuki VoIP-puheluille
> Palomuuri
> Toimii useimpien ADSL-yhteyksien kanssa automaattisesti (tuetut VPI/VCI-arvot: 0/100 ja 0/33, vain siltaavat yhteydet, ei PPPoA/E)
> Liitännät: ADSL-linja, 2 x Ethernet, 2 x USB master, 2 x VoIP, WLAN kolmella SSID:llä (koti, mobiili-VoIP, Wippies-vierailijat)
> Hinta 79 € (sis. toimituskulut)
> Ilmaiseksi nopeimmille (12 kk sitoumus), tilaa omasi heti!

Pikaisella tutkailulla käyttöönoton jälkeen, laite vaikuttaa varsin pätevältä. Joka tapauksessa sain toistaiseksi nettiyhteyteen vaikuttavat laitteet vähennettyä kahdesta yhteen. Erillinen ADSL-purkki ja langaton tukiasema pääsevät virkavapaalle toistaiseksi.

Vielä en ole ehtinyt testata, kuinka hyvin langaton verkko kantaa tarjolle lähistöllä mahdollisesti liikkuville Wippies-käyttäjille, mutta suojattu kotiverkko ainakin toimii vallan mainiosti. Signaalin voimakkuus on koko ajan erinomainen ja haluamani asetukset päivittyivät veppisivun kautta alle minuutissa. Jälkimmäinen tietysti hidastunee jonkin verran, jos Wippies kerää tarpeeksi käyttäjiä eli palvelimen kuorma kasvaa. 10 minuutin sisällä päivittymisen luvattiin tapahtuvan, joten pelivaraa on tarvittaessa vielä reilusti.